На один з цукрових заводів в Харківській області знайшовся покупець

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив Савинський цукровий завод

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Суверен" бізнесменів Софії Пластун і Ігоря Шевченка дав добро на покупку Савинського цукрового заводу в Харківській області в агропромхолдингу "Астарта". Про це йдеться на сайті відомства.

За підсумками операції частка "Суверена" в статутному капіталі ТОВ "Агропромислова компанія Савинська" перевищить 50%.

Згідно з Єдиним держреєстром юросіб та фізосіб підприємців, кінцевими бенефіціарами Закритого недиверсифікованого венчурного корпоративного інвестиційного фонду "Суверен" є Софія Пластун та Ігор Шевченко.

Вони також зазначені засновниками та бенефіціарами ряду агарних підприємств - ТОВ "зернокомплекси Сиваш", ТОВ "Зернолія", ТОВ "Рівненський ХПП", ТОВ "Військове ХПП", ТОВ "Рівненський елеватор", ТОВ "Токмак-Зернопрдукт", ТОВ "Еколін" ТОВ "Благовіщенський-Зернопродукт", ТОВ "АГРАРІКА" і ТОВ "Віталмар Транс".

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області агропромисловий холдинг зі столиці "Астарта-Київ" виставив на продаж два своїх підприємства з виробництва цукру. Компанії минулого року в Харківській області довелося зупинити роботу "Савинського цукрового заводу", а в цьому на паузу став Новоіванівський завод.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися