У Харкові з понеділка будуть перекривати дві дороги

У центрі Харкова на 4 дні перекриють дорогу

У Харкові на наступному тижні 4 дні перекриватимуть дорогу. Про це повідомили на сайті Харківської міської диспетчерської служби 1562.

Відзначається, що за інформацією Департаменту інфраструктури, щодня з 08.00 до 20.00 годин 16, 18, 19 і 21 листопада 2020 року забороняється рух транспортних засобів по вул. Серповій і вул. Коломенської на ділянці від просп. Науки до вул. Бакуліна, об'їзд закритої ділянки буде організовано по прилеглих вулицях Бакуліна і просп. Науки.

Нагадаємо, до 22 листопада в Харкові обмежать рух транспортних засобів по вул. Новгородської на ділянці від вул. Шатилівському до вул. Динамівської. Об'їхати закриту ділянку можна буде по прилеглих вулицях: Шатилівському, Бакуліна, Динамівській і пров. Фанінський. Більш того раніше до того ж таки 22 листопада заборонили рух транспортних засобів по пров. Мечникова на ділянці від вул. Сумської до вул. Донця-Захаржевського, об'їзд закритої ділянки організували по площі Конституції, вул. Короленка, вул. Пушкінській і іншим прилеглим вулицям.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися