У Харківському метрополітені стало на дві станції більше для безконтактної оплати

Цього разу терміналами для оплати банківською картою поповнилася "зелена гілка"

Харківське метро продовжує додавати станції, на яких можна розплатитися банківською картою. Про це повідомляє Департамент цифрової трансформації міської ради.

За даними відомства три турнікети для безконтактної оплати проїзду банківськими картами почнуть працювати завтра, 19 листопада, на "зеленій гілці". Їх поставлять по одному в вестибюлях №1 і №2 на станції метро "23 Серпня" і один - у вестибюлі № 2 на станції "Ботанічний сад".

Додамо, що турнікети для безконтактної оплати проїзду вже є на станціях метро "Держпром", "Метробудівників" і "Архітектора Бекетова". Протягом чотирьох місяців планується встановити по одному такому апарату на всіх станціях.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 25 вересня, в Харківському метрополітені представили систему оплати проїзду банківськими картами. Для оплати проїзду пасажиру достатньо прикласти до термінала банківську платіжну карту або мобільний телефон, який підтримує "Apple Pay", "Google Pay", і інші NFC-пристрої та дочекатися звукового і світлового сигналу. Комісія при оплаті не нараховується.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися