У Харкові ще на трьох станціях метро заробила оплата банківською картою

За один день під'єднали дві станції "червоної" гілки та одну "синьої"

У Харкові 19 листопада на станціях метро "Університет", "Спортивна" і "Завод імені Малишева" скоро почне функціонувати оплата банківською картою. Про це повідомляє Департамент цифрової трансформації Харківської міської ради.

Турнікети для безконтактної оплати проїзду в Харківському метрополітені запрацюють завтра, 20 листопада. Апарати для оплати проїзду банківською картою монтують у вестибюлі №1 на "Університеті", у вестибюлі №1 на "Спортивній" і у вестибюлі №2 на "Заводі імені Малишева".

В Департаменті цифрової трансформації нагадали, що турнікети для безконтактної оплати проїзду вже є на станціях метро "Держпром", "Метробудівників", "Архітектора Бекетова", "23 Серпня" і "Ботанічний сад".

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 25 вересня, в Харківському метрополітені представили систему оплати проїзду банківськими картами. Для оплати проїзду пасажиру достатньо прикласти до термінала банківську платіжну карту або мобільний телефон, який підтримує "Apple Pay", "Google Pay", і інші NFC-пристрої та дочекатися звукового і світлового сигналу. Комісія при оплаті не нараховується.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися