У Харкові іноземці пройшли по Салтівці з плакатами – розшукують зниклого земляка (Відео)

Іноземці у Харкові влаштували акцію, щоб привернути увагу громадськості до пошуку зниклого громадянина Кот-д’Івуару

Сьогодні, 24 січня, у Харкові іноземні студенти влаштували санкціоновану акцію щодо пошуку зниклого громадянина країни Кот-д’Івуар. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Вони колоною з плакатами вирушили у піший хід від метро "Героїв праці" до вулиці Академіків Ахієзерів. Головна мета заходу – привернути увагу спільноти щодо розшуку зниклого у минулому році іноземця.

З заявою про пошук 31-річного громадянина країни Кот-д’Івуар до поліції звернувся його земляк. Чоловік пропав без вісті наприкінці грудня 2019 року. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та проводять розшукові заходи. Проте знайти зниклого поки так і не вдалося.

За даними поліції, у акції взяли участь 36 громадян. Охорону публічного порядку забезпечували 20 правоохоронців.

Слід зазначити, що акцію харків’яни помітили. Вони фільмували незвичну ходу. Відео та фото викладали у соцмережі. У коментарях користувачі соцмереж повідомляють, що учасники акції щось вигукують іноземною мовою, та висувають свої припущення, чого саме вимагають іноземці.

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися