У Харкові більш ніж на два тижні перекриють ще одну дорогу

Рух по пров. Мечникова перекриють до 9 грудня

У Харкові перекриють пров. Мечникова більш ніж на два тижні. Про це повідомили в Харківській міській диспетчерській службі.

"За інформацією Департаменту інфраструктури, з 23 листопада по 09 грудень 2020 року забороняється рух транспортних засобів по пров. Мечникова на ділянці від вул. Донця-Захаржевського до вул. Пушкінській, об'їзд закритої ділянки буде організовано по вул. Донця-Захаржевського, Театральній площі та іншим прилеглим вулицям ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше до 10 лютого 2021 року перекрили проїзд по площі Свободи, а до 30 листопада проїзд по вулиці Полтавський Шлях. Також заборонили до 6 грудня проїзд по вулиці Лермонтовській (Рух обмежено в районі будинку №13-А). Крім цього до 1 лютого 2021 року перекрили проїзд по вулиці Михайла Водяного (об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вулицях: Франтішка Крала, Молодіжної, Луї Пастера та іншим прилеглим вулицям). Також до завершення будівельних робіт заборонили рух на ділянці від вулиці Плеханівській до будинку №126 / 1 по вулиці Плеханівській.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися