Коронавірус в Харкові: Новорічній ялинці бути, - мерія

На центральній площі міста можна буде випити, закусити й купити непродовольчі Товари

У Харкові, на площі Свободи, монтують близько 50 павільйонів для новорічного ярмарку. Про це повідомляє "Харківський антикорупційний центр".

Громадські працівники уточнюють, що на заходах, що їх організовує мерія, можна буде купити випивку, їжу і непродовольчі товари.

Ярмарок розпочнеться 19 грудня і триватиме до 17 січня. Її буде організовувати підприємець Олексій Білан. До цього він був розпорядником на фестивалі Go-Go Food в сквері "Стрілка" і на заходах, пов'язаних з Масницею.

Бізнесмен у відкритому доступі вказує такий же номер мобільного телефону, як і в інших організаторів свят, які пов'язані з харківськими чиновниками. Так, раніше цей номер використовувала Анастасія Кам'янська. У ХАЦ кажуть, що вона була упорядником фестивалю вуличної їжі та новорічної ярмарки-2019 під час Летопарка,



Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові на площі Свободи нарешті закінчили новорічну ялинку, крім цього до неї ще приїхав і Дід Мороз. Відповідні фото жителі опублікували в соцмережах. Відзначимо, що відкриття головної ялинки планується 19 грудня в День святого Миколая. Однак, попри це на ній вже засяяли лампочки та різні прикраси. Дід Мороз приїхав до лісової красуні верхом на олені.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися