Кучера звільняють з посади глави ХОДА

Новим губернатором Харківської області повинна стати Айна Тимчук

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Олексія Кучера з посади голови Харківської обласної державної адміністрації. Про це повідомляє Depo.Харків з посиланням на власне джерело в ХОДА.

За інформацією співрозмовника агентства, глава ХОДА на цьому тижні потрапив на "жорстку співбесіду" в Офісі президента. Результатом цієї зустрічі стало рішення про відставку Кучера з посади губернатора Харківської області. Сьогодні, 25 листопада, затвердити звільнення Кучера повинен Кабінет міністрів.

"Інший співрозмовник агентства, близьке до керівництва Харківської обласної ради, підтвердив, що рішення про відставку Кучера вже прийнято. Нібито президент Володимир Зеленський ввечері вчора, 24 листопада, підписав указ про звільнення голови Харківської ОДА. Однак сьогодні має відбутися формальне урядове узгодження цього рішення ", - пише Depo.Харків.

Також цілком можливо, що сьогодні, 25 листопада, уряд прийме призначення на посаду голови Харківської ОДА керівниці апарату Дніпропетровської ОДА Айни Тимчук.

У пресслужбі ХОДА інформацію про звільнення Кучера поки не коментують.

Водночас заступник голови Харківської обласної ради Володимир Скоробагач в коментарі кореспонденту Depo.Харків зазначив, що він теж знає, що Зеленський підписав указ про звільнення Кучера.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 28 листопада, Кабінет Міністрів України вже розглядав зняття з посади чинного глави Харківської облдержадміністрації Олексія Кучера. Про це на своїй сторінці в Facebook писав заступник голови Харківської обласної ради Володимир Скоробагач. Він говорив, що губернатор за час свого правління проявив інфантильність при владі, а також спровокував медичний колапс в області.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися