У Харківській області відремонтували одну з доріг-довгобудів

Трасу почали реконструювати ще 5 років тому

У Харківській області полагодили трасу "Харків-Мілове", ремонт якої тривав з 2015 року. Про це в ефірі "Українського радіо Харків" заявив начальник Служби автомобільних доріг в області Андрій Алексєєв.

Зараз на ділянці "Чугуїв-Мілове", який побудували ще в 1960-х роках, роботи закінчуються. Там наносять дорожню розмітку, відновлюють з'їзди.

"З початку року у нас був досить скромний план з введення кілометрів в експлуатацію, затверджений відповідною постановою Кабінету міністрів - це стосувалося тільки закінчення робіт на нашу довгобуду, автодорозі "Чугуїв-Мілове". Там ми планували ввести 68,2 км в експлуатацію", - зазначив Алексєєв.

До кінця 2020 року Служба автодоріг в Харківській області хоче вийти на показник 265 км відремонтованих доріг в регіоні.

"Ми зробили акцент на завершення робіт на всіх наших довгобудах. Це автомобільна дорога М-03, яка ремонтується з 2011 року, це "Чугуїв-Мілове ", "Мерефа-Лозова-Павлоград", "Харків-Зміїв-Балаклія-Горохуватка", - додав Алексєєв.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 25 листопада, очікується ускладнення погодних умов по всій Харківській області. Служба автомобільних доріг (САД) України попереджає водіїв про обережність на трасах.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися