У Харківському метро з'явилися нові термінали безконтактної оплати

Банківські картки стали приймати одна станція "червоної" і одна станція "синьої" гілок

У Харківському метро з'явилися ще термінали для оплати банківською картою. Про це повідомляє Департамент цифрової трансформації міської ради.

Турнікети для безконтактної оплати проїзду в Харківському метрополітені почнуть працювати завтра, 27 листопада, на станціях метро "Проспект Гагаріна" і "Пушкінська".

Апарати для оплати проїзду банківською картою поставили в вестибюлях №1 і 2 на станції "Проспект Гагаріна" і у вестибюлі №1 на станції "Пушкінська".

Система оплати проїзду в Харківському метрополітені банківськими картами стартувала ще у вересні. Турнікети для безконтактної оплати проїзду вже з'явилися на станціях метро "Держпром", "Метробудівників", "Архітектора Бекетова", "23 Серпня", "Ботанічний сад", "Університет", "Спортивна", "Завод імені Малишева", "Захисників України "і" Академіка Барабашова ". Протягом чотирьох місяців збираються встановити по одному такому апарату на всіх станціях.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 19 листопада на станціях метро" Університет "," Спортивна "і" Завод імені Малишева "почала функціонувати оплата банківською картою.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися