У Харківській міськраді розповіли, скільки під'їздів привели в порядок до кінця осені

З проханням про ремонт під'їзду жителі можуть звернутися до мера, зателефонувати в інформаційно-диспетчерську службу 15-62 або написати в соціальних мережах

У Харкові за 2020 рік відремонтували понад 3 тисячі під'їздів. Про це повідомив заступник начальника відділу технічного нагляду КП "Інженерні мережі" Роман Баляниця, пише пресслужба міськради.

За словами заступника начальника до кінця року робітники доводитимуть до ладу ще 150 об'єктів. Зокрема, зараз ремонт йде в під'їзді №1 будинку на пр. Московському, 318 в Індустріальному районі.

"Фахівці КП" Інженерні мережі "знімають стару побілку, фарбу, тинькують стіни, потім їх ґрунтують, покривають спеціальним розчином і фарбують. Зараз роботи вже на фінальній стадії, фарбуються сходові марші та огорожі", - зазначив Роман Баляниця.

За словами заступника начальника відділу технагляду, з проханням про ремонт під'їзду жителі можуть звернутися до Харківського міського голови на його особистому прийманні, зателефонувавши в інформаційно-диспетчерську службу 15-62 або написавши в соціальних мережах. Він стверджує, що заявки розглядають протягом двох-трьох днів.

"Ці всі лінії працюють. Міська влада реагує на звернення громадян з будь-якого виду робіт. Це стосується не тільки ремонту під'їздів, а й ремонту покрівель, скління, закриття контурів і т.д.", - додав Роман Баляниця.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, Харківський зоопарк повинен купити 47,5 тонни м'яса. Так, гроші будуть витрачені на 32,2 тонни конини, 7,1 тонни курятини, 7,2 тонни яловичини та 921 кг яловичої печінки. Весь товар повинен бути першої категорії, відповідати ДСТУ і мати відповідні сертифікати, а також висновки Державної санітарно-епідеміологічної експертизи.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися