У Харкові на демонтаж новорічних прикрас у центрі міста витратять мільйон гривень - ХАЦ

У Харкові ще мільйон витратять на демонтаж новорічних декорацій

У Харкові на демонтаж новорічного містечка на площі Свободи і декоративних елементів витратять мільйон гривень. Про це у Facebook повідомив Харківський антикорупційний центр, передають "Коментарі. Харків".

Угоду на демонтаж обладнання, розташованого в центрі міста, уклали 17 січня. Згідно з інформацією в системі закупівель Prozorro, замовником виступило комунальне підприємство "Міський інформаційний центр". Виконавцем став Антон Самусєв. За роботу він отримає 999,5 тисяч гривень. За інформацією ХАЦ, угоду було укладено за процедурою звіту про укладену угоду, аукціон не проводився.

Виконавець до 31 січня демонтує центральну міську ялинку, 10 декоративних ялинок, ілюмінацію "Зоряне небо", а також інші скульптурні композиції та декоративні елементи.

У Харківському антикорупційному центрі нагадують, що в минулому році угод про демонтаж новорічного обладнання з площі Свободи було дві, їх загальна вартість склала 999,5 тисяч гривень. Частину робіт виконував ФОП Антон Самусєв, ще частину - ФОП Муурджанян Самвел Суренович.

Зазначимо, раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що всього на новорічні прикраси Харкова в 2019 році витратили близько 75 мільйонів гривень. Демонтувати декорації почали в 20-их числах грудня.

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися