Зеленський призначив нового губернатора Харківської області

Новим губернатором Харківської області стала Айна Тимчук

Президент України Володимир Зеленський призначив новим губернатором Харківської області Айну Тимчук. Про це повідомили на сайті президента.

"Під час зустрічі в Офісі Президента Володимир Зеленський вручив Айні Тимчук службове посвідчення та побажав успіхів у роботі на посту. Президент висловив сподівання, що регіон досягне нових ступенів розвитку ", - йдеться в повідомленні.

Айна Тимчук народилася в 1973 році в місті (тепер Дніпро). У 1995-му закінчила Дніпропетровський державний університет за спеціальністю "Управління трудовими ресурсами", а у 2004 році - Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю "Державне управління".

Тимчук має ряд державних нагород. У травні 2019 тодішній президент Петро Порошенко нагородив, серед інших, Айну Тимчук орденом княгині Ольги III ступеня - "за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм". Крім цього чиновниця має почесне звання "Заслужений економіст України" (2008 рік).

Нагадаємо, Зеленський підписав указ про звільнення Олексія Кучера з посади голови Харківської обласної державної адміністрації.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися