До Харкова прийшла перша партія тролейбусів на автономному ходу

Місто взяло електротранспорт в лізинг - оренду з правом викупу

До Харкова поставили першу партію в 11 тролейбусів, які придбані на гроші з міського бюджету на умовах фінансового лізингу. Про це повідомляє Суспільне.

Всього в Харкові має з'явитися 50 нових одиниць транспорту. Сьогодні, 2 грудня нові тролейбуси продемонстрували на площі Конституції.

Міськрада ухвалила, що 50 тролейбусів з автономним ходом (PTS-12) набуває КП "Салтівське трамвайне депо". Ціна за один - 9648167 грн.

"Терміни постачання рухомого складу згідно з договором - з серпня 2020 по квітень 2021 по 5-7 одиниць щомісяця. За станом на 30 листопада 2020 отримано 11 одиниць", - розповіли в міськраді.

П'ять тролейбусів уже їздить по Північній Салтівці. Новий транспорт повинен буде курсувати в районах Жихор, П'ятихатки, мікрорайон Горизонт.

Перший заступник міського голови Ігор Терехов заявив, що по Жихору перший тролейбус поїде 7 грудня. Вони будуть їздити від селища до проспекту Гагаріна.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 22 жовтня по Північній Салтівці Харкова поїхав перший тролейбус з автономним ходом. Маршрут отримав 48-й номер. За даними Департаменту інфраструктури Харківської міської ради, тролейбус їздитиме за наступним маршрутом: ст. метро "Героїв Праці" - вул. Академіка Павлова - вул. Леся Сердюка - вул. Дружби Народів - мікрорайон "Північна-5".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися