Харківський університет потрапив до ТОП-10 найвпливовіших вищих навчальних закладів України

Українські виші у світовому рейтингу знаходяться в кінці першої тисячі

Харківський Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого потрапив до рейтингу найвпливовіших українських вишів. Про це повідомляє ресурс Освіта.ua.

Таблиця рангів називається AcademicInfluence та українські виші в ній стоять в кінці першої тисячі впливових вишів світу - Києво-Могилянська академія (886 місце у світі), Львівський національний університет ім. Івана Франка (915 місце у світі) і Київський політехнічний інститут (1390 місце у світі).

У ТОП-10 найвпливовіших вишів України Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого стоїть на 10 місці.

Світовий рейтинг впливовості вишів AcademicInfluence складається, виходячи з впливовості його випускників і їх досягнень. На перші три місця рейтингу потрапили університети Гарварда, Лондона і Стенфорда.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові ректором Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого обрали проректора з наукової роботи Анатолія Гетьмана. Вибори проводили на трьох ділянках - у Харкові, Києві та Полтаві 26 листопада. Всього в голосуванні брало участь 774 з 832 виборців. Один бюлетень визнали недійсним. У протоколі результатів виборів відзначено, що скарги від кандидатів не надходили.



Джерело: https://osvita.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися