Харківський зоопарк поповниться морепродуктами на кілька сотень тисяч гривень

Тендер закінчується 21 грудня цього року

КП "Харківський зоологічний парк" закупить морепродуктів для тварин на 382573 гривні. Інформація про це з'явилася на сайті державних закупівель Prozorro.

У тендері зазначено, що зоопарку потрібні 1084 кілограми ракоподібних гаммаруси, 382 кілограми креветок і 131 кілограм мацаків кальмарів.

Гамарус повинні поставити з головою, сушеним, без ознак пошкоджень, цілим і за зовнішнім виглядом відповідає встановленим нормам. Мацакі кальмарів - заморожені, біло-рожевого кольору, зі смаком і запахом, властивим цьому виду продукції. Креветки - варено-заморожені, колір яких - від світло-сірого до рожевого, від біло-рожевого до рожево-оранжевого, смак і запах повинні відповідати цьому виду продукції.

Поставити товар потрібно до кінця 2021 року. Тендер закінчується до 21 грудня 2020 року.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, КП" Харківський зоологічний парк "виставив на відкриті торги закупівлю м'яса на суму в майже 5 мільйонів гривень. Харківський зоопарк повинен купити 47,5 тонни м'яса. Так, гроші будуть витрачені на 32,2 тонни конини, 7,1 тонни курятини, 7,2 тонни яловичини та 921 кг яловичої печінки. Весь товар повинен бути першої категорії, відповідати ДСТУ і мати відповідні сертифікати, а також висновки Державної санітарно-епідеміологічної експертизи.



Джерело: https://prozorro.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися