У Департаменті адмінпослуг Харкова назвали суму, яку хочуть витратити на охорону

Відомству потрібна безпека з пультом централізованого спостереження

Департамент адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради хоче купити послугу з охорони своїх відділів за 7 294 420 гривень. Тендер на цей запит з'явився в системі державних закупівель ProZorro.

За опублікованою там документації, в охороні потребують управління адмінпослуг - Основ'янський район, Гімназійна набережна, 26, дев'ять відділів в Індустріальному, Немишлянська, Київському, Новобаварського, Шевченківському, Слобідському, Московському, Основ'янському і Холодногірському районах, а також регіональний відділ в Московському районі - проспект Тракторобудівників, 144.

У кожному з цих об'єктів поставлять один пост охорони. Там буде працювати пульт централізованого спостереження. У регіональному відділі буде цілодобова охорона приміщень через те, що там працюють у вихідні. Крім охоронця, порядок охоронятиме собака, на центральному посту змонтують систему відеоспостереження.

Замовнику потрібно, щоб охоронці не були на обліку в лікарнях - психічна хвороба, алкоголізм, наркоманія, не притягувалися за кримінальними статтями та без обмежень за станом здоров'я. Під час служби всі вони повинні бути в уніформі й зі спеціальним посвідченням.

В їх завдання входить охорона майна відділів департаменту адмінпослуг: матеріальні цінності, обладнання, комп'ютерна техніка, меблі та документація, недопущення сторонніх осіб в неробочі години, а також п'яних відвідувачів, оперативне реагування на порушення громадського порядку, огляд підозрілих речей. Вночі охоронці будуть раз в 1,5-2 години обходити приміщення.

Аукціон запланований на 8 лютого. Надавати послугу з охорони фірма-переможець буде до кінця 2021 року.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, комунальне підприємство "Харківський метрополітен" витратить 20,17 млн гривень на охорону. Відповідно до тендерної документації на об'єктах метрополітену, які містять станції, депо, метромост, базу відпочинку і недобудований об'єкт, будуть розміщені 52 цілодобових поста охорони. Послуги з охорони полягають в здійсненні комплексу заходів з охорони власності та території КП "Харківський метрополітен", а також щодо забезпечення охорони власності та особистої безпеки фізичних осіб, які там перебувають.



Джерело: https://prozorro.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися