У Харкові продовжують з'являтися турнікети для оплати в метро банківською картою

Тепер безконтактна оплата додалася ще на трьох станціях

У Харківському метрополітені додалися ще три станції по оплаті банківською картою. Про це повідомляє Департамент цифрової трансформації Харківської міської ради.

Турнікети для безконтактної оплати проїзду в Харківському метрополітені почнуть працювати з 9 грудня. Їх запускають на перших трьох станціях метро "червоної" гілки.

Апарати для оплати проїзду банківською картою з'являться в вестибюлях №1 і 2 на станціях метро "Холодна гора" і "Центральний ринок", а також у вестибюлі №1 на станції "Південний вокзал".

Нагадаємо, систему оплати проїзду в Харківському метрополітені банківськими картами запустили ще у вересні. Турнікети для безконтактної оплати проїзду вже працюють в вестибюлях станцій метро "Держпром", "Метробудівників", "Архітектора Бекетова", "23 Серпня", "Ботанічний сад", "Університет", "Спортивна", "Завод імені Малишева", "Палац спорту", "Індустріальна", "Захисників України "," Академіка Барабашова "," Проспект Гагаріна "," Пушкінська "," Олексіївська "і" Перемога ". Протягом чотирьох місяців апарати з'являться на всіх станціях.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, комунальне підприємство "Харківський метрополітен" збирається витратити 50,35 мільйона гривень на обслуговування ескалаторів всіх станцій. У документації до торгів сказано, що загальне число ескалаторів в міській підземці становить 45 одиниць, з яких 13 знаходиться на Холодногірсько-заводській лінії, 13 - на Салтівській та 19 - на Олексіївській.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися