До Харкова приїжджає новий директор "Укроборонпрому"

Генеральний директор концерну відвідає завод імені Малишева

Завтра, 11 грудня, на завод імені Малишева приїжджає генеральний директор концерну "Укроборонпром" Юрій Гусєв. Про це йдеться на сторінці підприємства в Facebook.

"Метою візиту є координація підготовки підприємств Концерну до Державного оборонного замовлення 2021 року, перевірка виконання доручень Президента України стосовно реформування Укроборонпрому, а також контроль вирішення проблем харківських підприємств-учасників Концерну", - сказано в повідомленні.

На заводі Малишева генеральний директор "Укроборонпрому" буде також давати пресконференцію.


Юрій Гусєв став головою "Укроборонпрому" 3 грудня цього року. До цього він був головою Херсонської ОДА.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківський ДП "Завод ім.Малишева" в найближчі місяці має отримати державне оборонне замовлення на 2021 рік. Про це розповів генеральний директор підприємства Василь Крилас. "Сподіваємося отримати від Міністерства оборони України замовлення з модернізації сотень бойових машин з одночасним виготовленням для них більш потужних двигунів. Ведуться роботи та в напрямку укладення контрактів на постачання дизелів і запчастин для залізничного транспорту і запчастин для стаціонарних середньоборотних дизелів для атомних електростанцій", - сказав Крилас.



Танкист

10 грудня 2020, 18:46

Великий реформатор опустил Херсонскую область ниже плинтуса, теперь взялся за оборонку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися