Фельдману на екопарк під Дніпром виділили майже 100 га землі і це тільки початок

Фельдман розповів, що з екопарком у Харкові не було де розгулятися

У Дніпрі "Фонду Олександра Фельдмана" виділили першу ділянку землі під будівництво екологічного парку. Про це повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Відзначається, що інвестор отримав 88 га землі. Більш того документи ще на 92 га зараз готуються. На даній території створять масштабну зону відпочинку, де можна буде подивитися на тварин з усього світу.

"Екопарк необхідний й важливий для Дніпропетровської області. По-перше, у нас проблема поганої екології, а цей проєкт створить здорові умови для відпочинку людей. Вони зможуть пройтися по великому парку, де понад 15 тис. Дерев, кущів та понад тисячу тварин. По-друге, провести дозвілля тут зможуть не лише мешканці нашої області. Найбільший в Україні екопарк буде туристичним магнітом, який зацікавить і відвідувачів з інших регіонів. По-третє, податки від його роботи будуть надходити до місцевого бюджету ", - зазначає голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

За словами самого Фельдмана, це буде не зоопарк, а "сафарі-парк". Він зазначив, що подібний проєкт в Харкові був успішним, проте там через обмежену територію "не було де розгулятися". За планом, будувати та оснащувати парк буде приватний інвестор. Коштом обласного бюджету в зону відпочинку підведуть комунікації.

Раніше "Коментарі" розповіли якими рідкісними хижаками поповнився екопарк Фельдмана в Харкові.




Ромео

11 грудня 2020, 20:43

Борька скоро и во дворах многоэтажных всю землю продаст,паскуда...

Алла

11 грудня 2020, 19:00

Экопарк идея хорошая, но для того чтобы справится с плохой экологией подарите Петровке фильтра. Чисто не там, где убирают, а там, где не сорят. Жалко животных, которых привезут из естественных мест обитания, могут не выдержать

Александр

11 грудня 2020, 10:44

Интересно знать расположение! И вообще ,было бы правильно,дать жителям Днепра несколько вариантов по дислокации такого парка.и жители сами бы и выбрали! Но все равно спасибо за парк. Надеюсь доживу до парка))

скептик

11 грудня 2020, 08:42

Судя по фамилии этого субъекта, никакого парка не будет. Будет очередной закрытый поселок, в котором слуги народа будут оттягиваться после тяжелых работ по расхищению бюджетных денег.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися