Харківський суд не закриватиме справу за невиплату кредиту за парк Горького

Сторона банку вважає, що розгляд справи навмисно затягують

Сьогодні, 14 грудня суд відхилив клопотання КП "Харківський метрополітен" про закриття провадження у справі. Про це повідомляє Kharkiv Today.

У Господарському суді Харківської області провели чергове підготовче засідання за позовом АТ "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк" до КП "Центральний парк культури та відпочинку ім Горького" про стягнення заборгованості за кредитним договором. У засіданні брали участь представники банку і КП "Харківський метрополітен", який виступав як майновий поручитель по кредиту.

Як повідомив після засідання представник банку Сергій Денисенко, суд відхилив клопотання КП "Харківський метрополітен" про закриття провадження у справі.

"Також суддя вирішив призначити по справі колегіальний розгляд. Справа буде розглядатися колегією з трьох суддів. У зв'язку з цим справу направлено на автоматичний розподіл, будуть визначені судді, які будуть брати участь в розгляді справи", - розповів адвокат.

Так, суддя призначає колегіальний розгляд, якщо вважає, що справа надто складне.

"Підготовче засідання буде проходити ще близько двох місяців. Вважаю, що затягується розгляд справи", - додав представник позивача.

Дата нового засідання не називають, але, представник АТ "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк" думає, що вже після Нового року.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, "Промінвестбанк" звернувся до суду з позовом до Парку Горького і Харківському метрополітену. Йдеться про повернення коштів за договором кредиту, які Харків свого часу отримав для реконструкції Парка Горького. Майновим поручителем за цим кредитом став Харківський метрополітен. В банківську заставу було також передано приміщення міськвиконкому, Палац Спорту і кілька колишніх дитячих садків.



ПЛАНЕТА ФИНАНСОВАЯ КОМПАНИЯ Источник: https://kharkov.comments.ua/news/society/developments/8866-v-harkove-zhiteli-pochti-vseh-rayonov-ostanutsya-bez-vody.html © Comments.ua

28 жовтня 2021, 23:13

ПЛАНЕТА ФИНАНСОВАЯ КОМПАНИЯ Кредиты Planet Finance - это самые надежные, удобные и надежные кредиты, которые вы можете получить с более чем 45-летним опытом работы в кредитном бизнесе, и наши клиенты во многих странах мира довольны. Наш быстрый и удобный вид финансового кредита - лучшее, что вы можете получить - мы задаем темп, а другие следят за ним. Однако теперь мы предлагаем решения по долгосрочному финансированию и лучшую и очень надежную процентную ставку 2% с использованием аналогичных моделей.([email protected]) Другие варианты быстрой ссуды могут включать: Ссудный журнал Поручительство ссуд коммерческие ссуды студенческие кредиты консолидация долгов ломбард Кредитные союзы Кредитные карты Обнаруженный Какую бы форму быстрого кредита вы ни выбрали, обязательно станьте партнером нашей компании, регулируемой FCA, чтобы обеспечить вашу защиту. отправьте нам письмо по электронной почте: [email protected] или WhatsApp: 1 (619) 714-3898

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися