До Харкова їде міністр перевіряти "Велике будівництво"

Чиновник родом з Харкова також побуває в ХОДА на відкритій нараді, присвяченій коронавірусу

Сьогодні, 16 грудня, в Харків відвідає міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов. Про це повідомляє пресслужба Харківської облдержадміністрації.

Згідно з офіційною програмою, він приїде Дергачі, Харків і селище Південний.

Після обіду міністр братиме участь у відкритті спортивно-оздоровчого комплексу в Дергачах, потім поїде в Дергачівську лікарню.

Крім того, Чернишов буде в селищі Південний, де ще влітку повинні були відкрити після реконструкції єдиний дитячий садок. У планах також відвідання недобудованого онкоцентру в Харкові.

О 16:30 в ХОДА заплановано відкрита нарада, на якому йтиметься про стан справ в боротьбі з COVID-19 по області. Також, на ньому підіб'ють підсумки "Великого будівництва" по регіону за цей рік і обговорять плани на наступний.

Ще відбудуться брифінги за участю міністра розвитку громад і територій.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, уряд виділить кошти на реалізацію пріоритетних проєктів розвитку в соціальній сфері. 4 листопада, Кабмін затвердив порядок надання субвенції регіонам по фінансовій підтримці важливих інфраструктурних проєктів. Перш за все, медичних і освітніх. "100 млн грн буде виділено обласному бюджету Харківської області на будівництво нового комплексу обласного центру онкології. 300 млн грн на будівництво нового центру перинатології, акушерства і гінекології в місті Ужгороді. 4 млн грн на реконструкцію приміщення для встановлення лінійного прискорювача в Житомирському обласному онкодиспансері. Також на будівництво нових дитячих садків в Черкаській і Київській областях буде виділено майже 90 млн грн ", - зазначив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися