У Харкові районним суддею призначили колишнього співробітника Верховного суду

Служитель Феміди раніше працював в Житомирі та Києві

У Московському районному суді Харкова працюватиме служитель Феміди з Верховного суду. Про це повідомляє сторінка Facebook найвищого судового органу влади.

До Харкова призначили Михайла Власенка який раніше був помічником судді у Верховному суді, до цього - в Житомирі.

У декларації за 2019 роки у служителя Феміди вказано, що він заробив 166 тисяч гривень, готівкою у нього 255 тисяч гривень. Михайло Власенко є власником квартири в Житомирі та кімнати в Києві. Також у нього є автомобіль Daewoo-fso Lanos TF69Y 2008 року випуску.


Нагадаємо, в Харкові з займаної посади судді Другого апеляційного адміністративного суду звільнили Ліану Донець. Донець звільнили за власним бажанням 26 листопада. В її декларації про доходи за 2019, опублікованій на сайті НАЗК, зазначено, що вона володіє земельною ділянкою площею 1,5 тис. кв. м в селищі Солоницівка Дергачівського району Харківської області, квартирою площею 64 кв. м в Первомайському, квартирами площами 25 кв. м і 61 кв. м в Харкові.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, главу Другого апеляційного адміністративного суду в Харкові Геннадія Бершова звинувачують в корупції. Суддя заявляє, що його брехливо звинувачують в передачі хабаря, а також скаржиться на погане самопочуття у вигляді високого тиску.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися