Стало відомо, скільки витратить Харківський метрополітен на сервіс оплати проїзду

Пристрої автоматизованої оплати проїзду в кількості 1214 одиниць знаходяться на 30 станціях метро

Харківське метро має намір викласти майже 10 мільйонів гривень на обслуговування пристроїв автоматизованої оплати проїзду. Про це йдеться на сайті держзакупівель Prozorro.

Комунальне підприємство "Харківський метрополітен" виділить 9,762 мільйона гривень на такий сервіс.

У документації сказано, що пристрої автоматизованої оплати проїзду в кількості 1214 одиниць є на 30 станціях метро. Переможець конкурсу повинен буде з використанням своїх матеріалів, вузлів, деталей, радіоелектронних компонентів і технічних засобів технічно обслуговувати всі пристрої. Серед них, зокрема, автоматичні контрольні пункти на вхід (турнікети), блоки управління, автомати з видачі квитків, автоматизовані робочі місця чергових по вестибюлях і так далі.

Поточне техобслуговування пристроїв ведеться відповідно до розробленої виконавцем щомісячних графіків, які узгоджуються з замовником не пізніше, ніж за три робочих дні до початку місяця. Невиконання узгоджених графіків обслуговування в повному обсязі або з затримкою виконання на два і більше днів, прирівнюється до несвоєчасного надання послуг.

Виконавець повинен гарантувати 6 місяців безперебійної роботи пристроїв після проведення повного регламентного техобслуговування.

Такі послуги знадобляться з 1 лютого 2021 до 31 січня 2022 року. Аукціон відбудеться 19 лютого 2021 року.

Нагадаємо, систему оплати проїзду в Харківському метрополітені банківськими картами запустили ще у вересні. Турнікети для безконтактної оплати проїзду вже працюють в вестибюлях станцій метро "Держпром", "Метробудівників", "Архітектора Бекетова", "23 Серпня", "Ботанічний сад", "Університет", "Холодна гора", "Центральний ринок", "Південний вокзал", "Проспект Гагаріна", "Спортивна", "Завод імені Малишева", "Палац спорту", "Армійська", "Тракторний завод", "Ім. О.С. Масельського", "Індустріальна", "Захисників України", "Академіка Барабашова", "Пушкінська", "Олексіївська" і "Перемога". Протягом чотирьох місяців апарати з'являться на всіх станціях.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, комунальне підприємство "Харківський метрополітен" збирається витратити 50,35 мільйона гривень на обслуговування ескалаторів всіх станцій. У документації до торгів сказано, що загальне число ескалаторів в міській підземці становить 45 одиниць, з яких 13 знаходиться на Холодногірсько-заводській лінії, 13 - на Салтівській та 19 - на Олексіївській.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися