У Харкові буде відбувати термін 24-річна дівчина, яка зарізала свою сім'ю

Юна дівчина, яку засудили до довічного ув'язнення, буде відбувати термін в Харкові

У Качанівській колонії №54 буде відбувати свій довічний термін ув'язнення 24-річна громадянка РФ Сніжана Круглякова. Про це Newsroom повідомили в Північно-Східному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань.

Відзначається, що дівчину перевезли з Лук'янівського ізолятора столиці в Качанівську колонію, де є сектор середнього рівня безпеки для довічно засуджених. Всього в колонії живе 22 жінки.

Дівчина у 2018 році зарізала рідного дядька разом з його дружиною, які з 12 років були її законними опікунами. Рідний брат батька забрав дівчинку-підлітка з російської глибинки ще у 2008 році від матері яка регулярно вживала наркотики Чоловікові дісталося 33 удари ножем, а жінці - 38.

Існує дві версії події. За одними даними, дівчина захищала прийомну матір, коли на неї накинувся п'яний батько, за іншими - подружжя засуджували Сніжану за нетрадиційну орієнтацію і на цьому ґрунті виник конфлікт.

Деснянський суд Чернігова призначив за вбивство найвищу мірупокарання. Апеляційна і Верховна інстанції залишили перший вирок без змін. Згідно із законом, просити про перегляд справи Круглякова зможе лише через 20 років.

Раніше "Коментарі" розповіли про зятя, який убив тещу заради квартири.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися