У Німеччині локдаун: Можуть бути проблеми з транспортуванням Кернеса

Щоб перевезти Кернеса, потрібно буде вирішити деякі формальності

У Німеччині, 16 грудня почався локдаун, тому можуть бути проблеми з поверненням мера Харкова Геннадія Кернеса додому. Про це повідомив "Харків Now" директор департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради Юрій Сідоренко.

"У Харкові вже оголошений триденний траур - 17, 18, 19 грудня. Я думаю, що за цей час, ми сподіваємося, що всі формальності в Німеччині юридичні будуть ... Там сьогодні почався локдаун, тому оформлення цих формальностей може затягнутися. Але ми сподіваємося, що за цей час всі формальності будуть вирішені та Геннадія Адольфовича привезуть до Харкова ", - зазначив чиновник.

У Німеччині карантинні обмеження триватимуть до 10 січня. У країні заборонили всі масові заходи, закрили всі магазини, крім продовольчих, заборонили навчання в школах, закрили дитячі садки. Дозволяється працювати тільки аптекам, магазинах побутової хімії, автозаправок, банкам і поштовим відділенням. Однак аеропорти працюють, і літаки літають з Берліна кожен день.

Нагадаємо, в німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу пішов з життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Про це повідомили його найближчі родичі і друзі в соціальних мережах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися