Харків став одним з двох в Україні центрів управління швидкісним рухом поїздів

Решта диспетчерські центри по Україні ліквідують

В рамках програми прискорення руху поїздів по країні, "Укрзалізниця" залишає тільки Харків і Київ, як базові центри, в яких діють обмеження на пересування складів. Про це повідомляє пресслужба компанії з посиланням на і. о. члена правління, директора з інфраструктури компанії Романа Чернецького.

"Мова про застосування сучасних технологій, коли використовуються одні з найсучасніших пунктів диспетчеризації. Зараз відкрили перший, яким об'єднали управління рухом поїздів Південної та Донецької залізниць. Наступного року плануємо в цей центр приєднати Придніпровській залізниці. В результаті залишиться всього два центри управління рухом: у Харкові та в Києві, "- пояснив Чернецький.

Нагадаємо, в Харкові слідчі Основ'янського відділу поліції під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури № 5 провели досудове розслідування кримінального провадження, відкритого 31 березня 2020 за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем Кримінального кодексу України.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, посадові особи виробничого підрозділу регіональної філії" Південна залізниця "АТ" Українська залізниця " підробляли дані в офіційних документах з 01.11.2019 по 31.03.2020. В результаті вони вкрали понад 13 тисяч літрів бензину марки А-95, А-92 і 10 тисяч літрів газу, який їм видавали для заправки легкових автомобілів на загальну суму понад 400 тисяч гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися