На Харківщині оновили понад 15 кілометрів дороги: Програма Зеленського (ФОТО)

В рамках програми "Велике будівництво" нарешті повністю оновили дорогу, яку у 2017 відремонтували лише частинами

У Харківській області в рамках програми "Велике будівництво" оновили 15,4 км дороги Т-21-01 Мерефа-Зміїв. Про це повідомили в службі автомобільних доріг в Харківській області Укравтодор.

Відзначається, що дорогу побудували ще в 60-х і до 2017 її капітально не ремонтували. Більш того навіть з 2017 по 2018 відремонтували всього 4,8 кілометра окремими ділянками. У 2020 вже оновили всю дорого загальною протяжністю 20,2 кілометра.

Підстава повністю складається з ЩПС (Щебенево-піщана суміш), яка вирівнює верхній шар дорожнього покриття - 15,4 км. Також встановили нові автобусні зупинки, пішохідні тротуари, відремонтували водопропускні труби, очистили смугу відведення від порослі, зміцнили узбіччя, нанесли розмітки та встановили нові дорожні знаки.

Нагадаємо, в Харкові з'явиться більше тисячі камер на великих автомагістралях і в центрі міста. Проєкт втілюють в життя спільно з Європейським інвестиційним банком на суму понад 20 млн євро. Камери поставлять на магістралях з великим трафіком - пр. Московському, пр. Гагаріна, пр. Науки, вул. Клочківській, в центральній частині міста. Всього - 1 тис. 22 камери, в тому числі з фіксацією швидкості.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися