У Харкові увічнять Геннадія Кернеса: Мер посмертно стане почесним громадянином міста

На честь Геннадія Кернеса назвуть харківський проспект

Геннадій Кернес посмертно стане почесним громадянином Харкова. Про це повідомив "Укрінформ", посилаючись на секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.

Терехов, який зараз виконує обов'язки мера Харкова, під час вечірнього ефіру телеканалу "Україна" відзначив, що він виступив з ініціативою увічнити пам'ять про Геннадія Кернеса, починаючи з присвоєння йому звання Почесного громадянина міста.

Також чиновник зазначив, що на честь Кернеса назвуть проспект в Харкові: "Розпочато роботу над створенням пам'ятника цьому керівнику міста, який перевернув ментальність людей в улюбленому їм Харкові".

Нагадаємо, в німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу пішов з життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Його будуть ховати 23 грудня. О 7:00 буде відспівування мера в Благовіщенському соборі. Триватиме церемонія 40 хвилин. Далі труну доставлять в Оперний театр, де з 9:00 до 13:00 всі охочі зможуть попрощатися з Геннадієм Кернесом




Людмила

19 грудня 2020, 15:44

Михаил, я тоже уроженка города Харькова и тоже за то что бы нашему меру поставили памятник и назвали проспект в его честь,он заслужил,а ты один ничего не решаешь и таких как вы меньшинство,если не сказать почти таких нет.

Фрол

19 грудня 2020, 15:32

Это ппии..здец!!! Харьковчане! Аллё!! Ваш город, ваш славный город собирается увековечивать этого ворюгу? Ну, извините, это вне здравого смысла...

Михаил

19 грудня 2020, 15:02

Эти дебилы неискоренимы. Хотите сделать памятник? Скиньтесь деньгами, сделайте бюст, поставьте у себя в горсовете и, проходя мимо, разбивайте себе свои толоконные лбы об стену в поклонах. Я такой же житель Харькова с такими же точно правами. И для меня оскорбительно созерцать это творение, понимая, кто это и что он здесь наворотил. И не дай бог переименовать проспект Науки в его честь.

Андрей

19 грудня 2020, 14:28

http://kolokolrussia.ru/ukrainskiy-konflikt/dobkin-i-kernes-rasplata-za-dvurushnichestvo

Ирина

19 грудня 2020, 12:04

Каким образом он перевернул ментальность? Да в любои городе на Западе отношение к своему городу зависит от отношения местной власти к горожанам...время диктует измененме ментальности, а не Кернес

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися