На Харківщині офіцерові поліції подарували квартиру (ФОТО)

Офіцеру Пісочинської ОТГ подарували квартиру за гроші місцевого бюджету

У селищі Пісочин, 21 грудня, пройшла сесія, на якій поліцейські офіцери громади розповіли про результати своєї роботи за 2020 рік. Під час сесії офіцеру Андрію Шаповалову вручили ключі від однокімнатної службової квартири. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Чоловік подякував усім і розповів, що переїхав до Харкова з Луганська. Почав свою службу в патрульної поліції Харківської області у 2015 році, а через 4 роки взяв участь у проєкті "Поліцейський офіцер громади". З початку 2020 року, працював в Пісочинської ОТГ. Також Андрій відзначив, що довгий час жив в знімних квартирах і навіть замислювався, переїжджати в іншу область через проблеми з житлом.

Начальник сектора взаємодії з громадами Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Олександр Сурмач зазначив, що Андрій Шаповалов відповідальний і кваліфікований поліцейський. Громадяни розповідають про нього позитивно, що свідчить про сумлінну працю чоловіка на території обслуговування.

Нагадаємо, проєкт "Поліцейський офіцер громади" стартував у 2019 році та на сьогодні за оцінками громадськості є одним з найуспішніших проєктів Національної поліції України. У 2020 році Харківщина стала четвертим регіоном України, де поліцейські офіцери громади приступили до роботи. Перед початком служби кожен з них пройшов ретельний відбір і курс підготовки за участю українських та іноземних фахівців. Даний проєкт створений для того, щоб кожен громадянин України відчував себе захищеним, навіть у найвіддаленіших куточках нашої держави. Його реалізація стала можливою завдяки співпраці з міжнародними партнерами.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися