У ХОДА пообіцяли закупити для області шкільні автобуси

На транспорт уже виділили з бюджету кілька десятків мільйонів гривень

У Харківську область куплять новий шкільний транспорт. Такі зміни до обласного бюджету 2020 року прийняли сьогодні 24 грудня в час засідання сесії обласної ради, пише пресслужба ХОДА.

На закупівлю транспорту виділять кошти державної субвенції, яку розподілили відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1570-р.

Зараз на шкільні автобуси виділили 31 млн 604 тис. Грн.

"Кількість автобусів, які будуть закуплені, визначать після проведення відповідних тендерних процедур і визначення вартості однієї одиниці техніки", - йдеться в повідомленні пресслужби.

У 2020 році на кошти державної субвенції у співфінансуванні з місцевими бюджетами на Харківську область закупили 20 шкільних автобусів. Середня вартість автобуса була близько 2 млн грн.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові на сесії обласної ради сьогодні, 24 грудня, прийняли бюджет регіону. У відомстві уточнили, що документ затверджений в захищених статтях. Таким чином влада зможе в плановому режимі працювати вже з початку наступного року: вчасно виплачувати зарплати, розраховуватися за енергоносії, виконувати соціальні зобов'язання і заходи щодо протидії поширення коронавірусної інфекції.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися