У Харкові з'явиться парк динозаврів: Відкриття вже відбулося

У парку Горького з'явиться найбільший динозавр в Україні

У Харкові, 25 грудня, відкриється перший в місті парк динозаврів просто неба. Про це повідомили на сайті парку Горького.

Парк буде розташований біля футбольних полів парку ім. Горького. Майданчик буде займати понад 1 гектара землі, на якому розташуватися понад 40 інтерактивних скульптур динозаврів у натуральну величину і розміром до 26 метрів. Відзначається, що ящери, виглядають як живі: рухаються, гарчать і махають хвостом.

Також в парку знаходиться найбільший динозавр в Україні травоїдний Брахіозавр. Він 15 метрів заввишки та 26 метрів у довжину.

У повідомленні зазначили, що захід буде проходити з урахуванням вимог карантину і соціального дистанціювання Вхід платний: діти від 3 до 12 років - 100 грн, старше 12 років - 150 гривень.

Нагадаємо, в Дніпрі "Фонду Олександра Фельдмана" виділили першу ділянку землі під будівництво екологічного парку. Інвестор отримав 88 га землі. Більш того документи ще на 92 га зараз готуються. На даній території створять масштабну зону відпочинку, де можна буде подивитися на тварин з усього світу.




Анна

27 грудня 2020, 12:46

мне нравится

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися