Світлична розповіла, що жителі Харківщини думають про ринок землі

За словами депутата Харківської облради Юлії Світличної, жителі Харківської області не розуміють, що влада хоче зробити з їх землею

Депутат Харківської обласної ради Юлія Світлична зробила два робочих візиту до Зачепилівського та Сахновщинського районів. В ході візитів Світлична зустрілася з місцевими жителями, щоб вивчити проблеми районів і знайти бути для їх розвитку.

Люди поділилися, що найбільш важливим для них стало б відкриття підприємств на місцевому рівні для створення робочих місць для молоді, поліпшення медичного забезпечення і вирішення соціальних проблем, зокрема, пенсіонерів.

Крім того, як розповіла Юлія Світлична, під час зустрічей часто згадувався питання землі.

"Люди обурені і засмучені. Вони не розуміють, що хочуть зробити з їх землею і не розуміють, чому їх думки ніхто не питає. Повністю на стороні людей. Значення землі для українського народу важко переоцінити, тому і вирішувати це питання без думки людей неможливо!", - написала депутат облради на своїй сторінці в Facebook.

Як раніше повідомляли "Коментарі. Харків", жителі Лозової, трудящі Панютінського вагоноремонтного заводу, стурбовані відсутністю сертифікатів якості на більшість позицій виробництва і держзамовлень. Співробітники державного підприємства також скаржаться на маленьку зарплату і відсутність перспектив розвитку.

На думку депутата облради Юлії Світличної ситуацію можна і потрібно вирішити якомога швидше. Так, для початку, керівництво АТ "Укрзалізниця" має терміново підібрати нового керівника підприємства, який протягом 2-х місяців зможе навести порядок на підприємстві.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися