Боксери в політиці: Сергій Федченко опублікував свою першу декларацію

Нерухомістю в родині Сергія Федченка володіє дружина

Харківський боксер, а тепер і депутат Харківської обласної ради від партії "Слуга народу" Сергій Федченко опублікував свою першу декларацію . Про це повідомили у виданні Depo. Харків.

За декларацією, у боксера немає власної нерухомості. Своєю чергою дружина володіє житловим будинком площею 145,3 кв.м в селищі Мала Данилівка в передмісті Харкова, а також двома земельними ділянками: 2,5 тис. Кв.м в селі Польова Дергачівського району та 547 кв.м в Малій Данилівці.

У сім'ї є два автомобілі: Федченко володіє Toyota Camry 2013 року випуску, яку купив у 2018 році за 625 тис. Грн, а його дружина автомобілем Nissan Leaf 2014 випуску, який обійшовся у 2019 році у 294 тис. Грн.

Також боксер опублікував свій дохід за 2019 рік. Від зайняття підприємницькою діяльністю - 934,5 тис. Грн, зарплата за основним місцем роботи в ТОВ Фармацевтична компанія "Здоров'я" - 84 тис. Грн. Дружина боксера отримала 51,6 тис. Грн зарплати, дохід від відчуження рухомого майна - 191 тис. Грн, банківський кредит - 266,5 тис. Грн. Готівкою Федченко задекларував 8,5 тис. Доларів і 2,5 тис. Євро.

Нагадаємо, Федченко Сергій Володимирович (Народився в 1981 році в Харкові) - український боксер-професіонал, який виступає в суперлегкій вазі (до 63 кг). Перший бій на професійному ринзі провів 10 березня 2002 року в Харкові. 17 травня 2008 року в Харкові провів перший титульний бій за звання інтерконтинентального чемпіона IBF в першій напівсередній вазі проти шведського боксера Уганди походження Пітера Сімо. Тоді Федченко переміг одноголосним рішенням, відібравши у Сімо звання чемпіона. Після двох вдалих захистів титулу в квітні 2009 року промоутер Федченко Віталій Кличко пообіцяв, що організує харків'янину бій за звання чемпіона світу, якщо він втретє переможе, але 17 вересня 2009 року Сергій програв рішенням більшості південноафриканському боксеру Кайзеру Мабузі та втратив звання інтерконтинентального чемпіона IBF.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися