Колишній суперник Кернеса заступився за людей, які прийшли на похорон мера: Припиніть танцювати на кістках

Юрій Сапранов заявив, що потрібно поважати людей, які самі зробили свій вибір

Після похорону Кернеса деякі особистості почали критикувати захід. Однак колишній суперник Кернеса в боротьбі за мерське крісло - бізнесмен і меценат, власник гольф-клубу "Superior Golf & Spa Resort" Юрій Сапронов заступився мера і прийшли попрощатися з ним людей. Відповідний пост він опублікував 23 грудня на своїй сторінці в Facebook.

"Припиніть верещати, скиглити, нити і танцювати на його кістках. Попрощатися з ним прийшло більше людей за 4 години, ніж проголосувало за Фельдмана або за Абрамічева, або за Черняка на виборах 2020 року, і більше ніж за мене на виборах 2015. Це треба поважати. Або хто це прийшов і стояв від метро Університет годинник в черзі? Люмпен? Бидло? Сепар? Та ні, це харків'яни. Помовчіть. Сьогодні мовчіть. Rest in peace Геннадій Кернес "

Цікаво, що дане повідомлення з'явилося відразу ж після висловлювань українського режисера і колишнього в'язня Кремля Олега Сенцова, який назвав прощання з Кернесом "похоронами совка".

"Дуже хотілося б, щоб похорони Кернеса були остаточними похоронами совка в нашій країні, але для цього потрібно ще багато похорону", - повідомлення Сенцова в соцмережах.

Нагадаємо, в німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу пішов з життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Мера Харкова поховали 23 грудня на міському кладовищі №2.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися