У Харківському парку з'явилися доісторичні істоти (фото)

Вхід на територію комплексу - платний

У Харківській Центральному парку культури та відпочинку імені Горького з'явився новий атракціон під голим небом. Про це повідомили в пресслужбі ЦПКіВ.

На площі більш ніж в 1 гектар поставили понад 40 скульптур динозаврів у натуральну величину. Вони рухаються, гарчать і махають хвостами. Там можна подивитися на надвеликого доісторичного динозавра - брахіозавра з роду рослиноїдних. Його висота досягає 15 м, довжина - 26 м.

Парк динозаврів розташований на майданчику біля футбольних полів. Працювати тепер він повинен весь час. Вхід до нього платний. Ціна входу для дітей від 3 до 12 років - 100 гривень, для дітей старше 12 років і дорослих - 150 гривень. Безкоштовно подивитися на динозаврів можуть іменинники, діти з інвалідністю, діти з багатодітних сімей, а також учасники бойових дій та ветерани АТО.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Господарському суді Харківської області провели чергове підготовче засідання за позовом АТ" Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк "до КП" Центральний парк культури та відпочинку ім. Горького "про стягнення заборгованості за кредитним договором. У засіданні брали участь представники банку і КП "Харківський метрополітен", який виступав в як майновий поручитель по кредиту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися