У Харківського університету мистецтв з'явився новий ректор (документ)

В.о. ректора національного університету мистецтв імені І. Котляревського стала професор Наталія Говорухіна

У Харкові призначили виконувати обов'язки нового ректора національного університету мистецтв імені І. Котляревського професора Наталію Говорухіна. Про це стало відомо з наказу, який сьогодні оприлюднили на сайті Міністерства культури та інформаційної політики України, пише Depo.Харків

З документа відомо, що Наталя Говорухіна є професором кафедри сольного співу та оперної підготовки. Наказ підписаний 24 грудня.

Раніше, 23 грудня, міністр зняв з поста народну артистку України, кандидата мистецтвознавства, професора Тетяну Вєркіну у зв'язку з закінченням контракту.

picture

У виданні уточнюють, що Харківський національний університет мистецтв імені Котляревського - один з провідних і найстаріших вишів України. Він є творчим, науково-методичним центром музичної та театральної освіти Слобожанщини.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, поліція Харківської області розшукує свідків нападу на 71-річного завідувача кафедри майстерності актора університету мистецтв Леоніда Садовського, яке сталося 14 листопада близько 17:00 на пустирі по вулиці Леся Сердюка. Заслужений діяч мистецтв Леонід Садовський йшов додому і в цей момент невідомий кілька разів ударив його по голові та втік. Травмований професор дістався додому, його відвезли в лікарню, де 16 листопада він помер.




Небайдужий харків'янин

28 грудня 2020, 17:14

Вітаю з призначенням нового ректора. Може, наведе порядок у тому юдейському кублі і діти українців зможуть вчитися в університеті, а ректор не буде боротися проти України і захищати регіоналів і їх москальських прибічників. Побачимо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися