Син мера Харкова став главою фонду зі статутом понад 130 мільйонів

Раніше статутний фонд організації становив всього 6,5 млн грн

Раніше статутний фонд організації становив всього 6,5 млн грн закритого недиверсифікованого венчурного корпоративного інвестиційного фонду "Зіон", який зареєстрували в Києві. Про це пише Харківський антикорупційний центр.

Фонд з'явився в кінці серпня. Спочатку розмір статутного фонду був 6,5 млн грн потім збільшився до 135 млн грн.

Контактні дані фонду належить КУА "Даліз-Фінанс", яка займається управлінням активами. Інформації, якими саме активами зараз керує фонд, немає.

Також антикорупціонери повідомляють, що у 2020 році Привалов став власником ТОВ "Алфавіль", якій належить нерухомість на вул. Ярослава Мудрого в Києві.

Нагадаємо, у Харківського міського голови Геннадія Кернеса   знайшлася 11-річна дочка. За його словами дівчинка живе в Лондоні разом з мамою.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові пройшла похоронна церемонія мера міста Геннадія Кернеса . Спочатку тіло Геннадія Кернеса привезли в Благовіщенський собор на відспівування. Дороги навколо нього були перекриті, входи охороняла поліція. У церкві були припарковані автомобілі елітних марок. Попрощатися з покійним мером приїхав Михайло Добкін. Крім того, на похорон прибули політики і бізнесмени, серед яких є Кличко, Мураєв, Новинський, Фукс та ін.

Кернеса поховали близько 15:00. Під час церемонії похорону недалеко від кладовища хтось запустив феєрверк




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися