У Слобожанській митниці розповіли, як будуть працювати пункти пропуску на Новий рік

У Харківській області буде відкрито тільки один КПП для авто

У Харківській області на новорічні та різдвяні свята буде працювати один пункт пропуску для автомобільного сполучення і один для авіасполучення, залізничні пункти пропуску поки не працюють. Про це повідомляє Слобожанська митниця Держмитслужби на своїй сторінці в Facebook.

У відомстві зазначають, що кожен рік перед Новим роком і Різдвом пасажиро-транспортний потік через митний кордон стає набагато більше - люди їдуть назад додому на свята, відправляються в гості, до родини, подорожують.

Щоб забезпечити безперебійний процес митного контролю і оформлення в період новорічних і різдвяних свят, співробітники Слобожанської митниці Держмитслужби застосували весь комплекс заходів для комфортного перетину і розповіли про пункти пропуску в зоні діяльності митниці, де можна перетнути кордон.

Таким чином для автомобільного сполучення відкриті:

- пункт пропуску "Гоптівка Нехотєєвка". Адреса: Харківська обл., 38-й кілометр траси "Харків - Бєлгород".

- пункт пропуску "Юнаківка Суджа". Адреса: Сумська обл., Сумський р-н, Басовский сільська рада, автодорога Н-07 "Київ - Суми - Юнаківка", 378 км 944 метри.

Для авіасполучення:

- пункт пропуску Аеропорт "Харків". Адреса: 61031, Харківська обл., Г .. Харків, вул. Ромашкіна, 1.

"Увага! Пасажирське залізничне сполучення через пункти пропуску "Козача Лопань - Долбіно" (пункт контролю на станції "Харків - пасажирський") і пункт пропуску "Тополі - Валуйки", на сьогодні не здійснюється ", - додали в Слобожанському митниці.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові з 19 грудня і до 28 лютого наступного року продовжать карантинні обмеження. На період дії карантину, зокрема, забороняється:

- відвідувати навчальні заклади здобувачами освіти групами більш ніж 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти;

- відвідувати навчальні заклади здобувачами освіти, якщо на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим COVID-19 знаходиться понад 50% претендентів освіти та персоналу установи;

- проводити в навчальних закладах масові заходи (вистави, свята, концерти) за участю дітей з більш ніж однієї групи / класу і в присутності глядачів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися