У Харкові відкрився одинадцятий американський ресторан швидкого обслуговування (фото)

Заклад з'явилося в центрі, на площі Свободи

У Харкові на площі Свободи відкрився новий McDonald's, це вже одинадцятий за рахунком в місті. Про це повідомляє Depo.Харків.

Американський ресторан швидкого обслуговування почав свою роботу сьогодні, 29 грудня, за адресою вулиця Сумська, 39.

У виданні зазначають, що загальна площа закладу - 517,1 кв.м. Заклад розрахований на 155 посадкових місць, з яких 81 - в залі, а 74 - на терасі. Каси на цей раз розділили по роботі на дві функції: замовлення та отримання їжі й напоїв.

У залі працюють термінали самообслуговування, що дозволяє замовити страви відразу і заплатити за них банківською картою. Працює додаткова функція, завдяки якій відвідувачі зможуть додавати або прибирати в рецепт частина інгредієнтів. У виданні опублікували фотографії з місця відкриття.

Карантинні заходи в закладі дотримуються.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, працівники Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області за час карантину перевірили 60685 кафе, магазинів, шкіл, ринків, перукарень, торговельних центрів, аптек та ін. " За результатами перевірок надано 15408 приписів (пропозицій), оштрафовані 1210 відповідальних осіб. Поінформовані органи місцевого самоврядування та правоохоронні органи ", - йдеться на сайті відомства. Минулого тижня фахівці служби провели перевірку в 929 об'єктах. Найбільше - ринків - 331, продуктових - 235 і непродовольчих - 146 магазинів. У третини об'єктів знайдені порушення. На 7 непродовольчих магазинів і три продуктових з'явилися протоколи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися