Секретар Харківської міськради розкритикував дорогу через "Барабашово" і "Зоряне небо"

Терехов доручив Черняку проконтролювати процес будівництва магістралі через ТЦ

У Харківській міськраді на сесії 30 грудня затвердили виділення коштів на будівництво дороги через ринок "Барабашово". Під час обговорення питань порядку денного секретар міськради Ігор Терехов заявив, що потрібно контролювати це будівництво і розкритикував "Зоряне небо" в центрі Харкова, пише Суспільне

Проєкт будівництва нової дороги розробили за грудень, повідомив секретар Харківської міськради Ігор Терехов. Також він запропонував депутату Ігорю Черняку контролювати всі тендери під час будівництва магістралі.

"Так ось коли ви говорите про бюджет і не голосуєте за бюджет, ви бачили, буде робитися розв'язка. Так ось вам моя до вас прохання і доручення як депутату. Проконтролюйте всі тендери, які будуть зроблені на цю розв'язку, і зробіть так, разом зі мною, щоб жодна копійка бюджетних коштів нікуди не пішла. Нам більше не потрібно купувати "Зоряне небо" за такі шалені гроші. І цього не буде більше! ", - зазначив Терехов.

Нагадаємо, що ілюмінацію "Зоряне небо" змонтували на вулицях Пушкінській та Сумській в Харкові минулого року з ініціативи міської влади та Геннадія Кернеса. Терехов тоді був його першим заступником. Підсвічування тоді обійшлася місту в більш ніж 34 мільйонів гривень.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, на останній сесії Харківської міськради першим питанням повісті дня було вшанування та увічнення пам'яті Геннадія Кернеса. Депутати вирішили дати Харківському голові звання почесного жителя міста. Питання "Про вшанування та увічнення пам'яті Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса" депутати обговорили на самому початку засідання. Як саме міська влада планує увічнити пам'ять мера, секретар міськради Ігор Терехов, так і не сказав.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися