У 2021 року харківські парки буду охороняти майже за 14 мільйонів гривень

У Харкові до 31 грудня 2021 року охороняти парки будуть цілодобово

Спеціалізоване комунальне підприємство "Харківзеленбуд" Харківської міськради, 28 грудня, оголосило тендер на закупівлю послуг з охорони харківських парків. Про це повідомили у виданні Depo.Харьков, посилаючись систему державних закупівель Prozorro.

Відзначається, що за 13,837 мільйона гривень будуть охороняти Саржин Яр (десять добових постів охорони), Сад ім. Шевченка на вулиці Сумській (17 добових постів), бульвар Юр'єва (вісім добових постів), сквер "Стрілка" (два добових пости) і парк ім. Основ'яненка (чотири добових пости).

Охорону забезпечуватимуть цілодобово до 31 грудня 2021 року. Тендерні пропозиції приймаються до 28 січня, аукціон запланований на 5 березня.

Нагадаємо, в Харкові депутати міськради під час останньої сесії прийняли бюджет міста на 2021 рік. Ніяких доплат лікарям, які протидіють ковіду. Ніякого збільшення фінансування на інсуліни. Ніякого збільшення витрат на медицину. Однак, 175 мільйонів на зоопарк. 74 мільйони на вже відкрите БТІ. І 15 мільйонів на вже збудований паркінг




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися