"Ніяких доплат лікарям", - як голосували за бюджет-2021 Харкова

Депутат міської ради опублікував у себе результати за статтями витрат

У Харкові депутати міськради під час останньої сесії прийняли бюджет міста на 2021 рік. Його результатами поділився заступник голови правління Харківського антикорупційного центру, депутат міськради Ігор Черняк на своїй станиці в Facebook.

Колишній кандидат в мери Харкова зазначив, що на медицину додатково не дали коштів, а на зоопарк додатково виділили.

"Результати голосування за бюджет Харкова 2021. Ніяких доплат лікарям, які протидіють ковіду. Ніякого збільшення фінансування на інсуліни. Ніякого збільшення витрат на медицину. Однак, 175 мільйонів на зоопарк. 74 мільйони на вже відкрите БТІ. І 15 мільйонів на вже збудований паркінг на Римарській". - написав Ігор Черняк.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на сесії Харківської міськради VII скликання депутати проголосували" за "проєкт бюджету Харківської міської територіальної громади на 2021. "За" бюджет проголосували 55 депутатів з 67 присутніх, "проти" - 1 депутат, 8 утрималися.

Як говорилося раніше витрати бюджету складуть 15,6 млрд грн. Заступник Харківського міського голови - директор Департаменту бюджету і фінансів Тетяна Таукешева зазначила, що стратегічними напрямками в бюджеті 2021 стали будівництво метрополітену, оновлення комунального транспорту, реконструкція зоопарку і реконструкція будівель "Прозорий офіс".




Хряковчанин

1 січня 2021, 15:39

Поселите всех депутатов в зоопарк. Там им самое место.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися