У Харківській області почалася реєстрація на пробне ЗНО

Тестування пройде у квітні

З 5 по 19 січня школярі Харківської області зможуть зареєструватися на пробну версію зовнішнього незалежного оцінювання. Про це повідомляє пресслужба ХОДА з посиланням на Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти.

"Через епідеміологічних загроз у 2021 році кожен учасник зможе вибрати тільки один предмет для проходження пробного ЗНО", - розповіли в Міністерстві освіти та науки.

Тести з усіх предметів абітурієнти складатимуть 10 квітня. Школярі, які введуть свої відповіді на сервісі Українського центру оцінювання та контролю освіти, отримають результати через 6 днів.

Крім того, у них з'явиться можливість скласти ЗНО будинку за допомогою завантаження тестових зошитів. Вартість пробного тестування буде від 195 до 255 гривень, залежно від регіону. Зареєструватися можна тут.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові з 19 грудня і до 28 лютого наступного року продовжать карантинні обмеження. На період дії карантину, зокрема, забороняється: - відвідувати навчальні заклади здобувачами освіти групами більш ніж 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти;

- відвідувати навчальні заклади здобувачами освіти, якщо на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим COVID-19 знаходиться понад 50% претендентів освіти та персоналу установи; - проводити в навчальних закладах масові заходи (вистави, свята, концерти) за участю дітей з більш ніж однієї групи / класу і в присутності глядачів.




Джерело: https://testportal.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися