Терехов розповів де Кернес міг підхопити COVID-19

Геннадій Кернес міг підхопити COVID-19 на День міста

Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов розповів, де Геннадій Кернес міг заразитися COVID-19. Цим він поділився під час брифінгу після сесії міської ради.

"На жаль, сьогодні сказати, де саме Геннадій Адольфович цей вірус підхопив, не представляється можливим. Є кілька версій. Одна версія говорить про те, що за термінами, як розвивалося захворювання, це було 23 числа, в День міста, коли з ним спілкувалися люди. Є ще маса різних версій. Ви знаєте, напевно, вже не настільки важливо все це. Сьогодні дуже важливо, щоб, перше, ми увічнили пам'ять Геннадія Адольфовича, щоб ми дійсно продовжили все те, що він почав ", - сказав Терехов.

Нагадаємо, в німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу пішов з життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Його поховали 23 грудня на міському кладовищі №2.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, Харківському міському голові Геннадію Кернесу, збираються дати звання почесного громадянина. На честь мера назвуть один із проспектів і поставлять пам'ятник. На думку Терехова, Кернес зробив такий внесок у розвиток в міста, якого не робив жоден мер, тому гідний увічнення. Це питання винесено на порядок денний для депутатів міськради.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися