Партія Порошенко проголосувала проти увічнення пам'яті Кернеса (СПИСОК)

Партія Світличної відмовилася від голосування

У Харкові рішення про присвоєння колишньому градоначальнику звання почесного громадянина підтримали 64 депутати. Про це повідомили у виданні NewsRoom, посилаючись на результати поіменного голосування, опубліковані в Єдиному реєстрі актів Харківської міськради.

Проти увічнення пам'яті Геннадію Кернесу проголосували вісім депутатів і всі вони члени фракції "Європейська солідарність". Представники "Блоку Світличної" Разом "відмовилися від голосування.

Нагадаємо, в німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу пішов з життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Його поховали 23 грудня на міському кладовищі

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, Харківському міському голові Геннадію Кернесу, збираються дати звання почесного громадянина. На честь мера назвуть один із проспектів і поставлять пам'ятник. На думку Терехова, Кернес зробив такий внесок у розвиток в міста, якого не робив жоден мер, тому гідний увічнення. Це питання винесено на порядок денний для депутатів міськради.




</



Vlad

3 січня 2021, 19:56

а сколько награблено

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися