Під Харковом полагодять школу: в ХОДА дали грошей

Вартість робіт понад 30 млн грн

У Чугуєві Харківської області полагодять школу №7. Про це повідомляє Depo.Харків з посиланням на Програму соціального і економічного розвитку Харківської області на 2021, яку під час останньої сесії ухвалили депутати Харківської обласної ради.

За програмою, у 2021 році передбачено капітальний ремонт частини будівлі Чугуївського загальноосвітньої школи I-III ступенів №7 на площі Матросова, 1 в Чугуєві. Вартість робіт оцінюють у 31 млн грн.

Також програма передбачає ремонт кількох шкіл по області. Реконструкція котельні з установкою твердопаливних котлів в комунальному закладі "Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою" Патріот "Харківської обласної ради в смт Есхар. Вартість робіт - 8,16 млн грн.

Капітальний ремонт спортивного залу Новопокровського навчально-виховного комплексу Чугуївської районної ради в м Новопокровка (вул. Гагаріна, 32). Вартість робіт - 1,27 млн грн.

Капітальний ремонт спортивного залу Кам'яноярузького навчально-виховного комплексу в с. Кам'яна Яруга (вул. Миру, 1-А). Вартість робіт - 1,5 грн.

Капітальний ремонт спортивного залу Есхарівської загальноосвітньої школи I-III ступенів (вул. Молодіжна, 4). Вартість робіт - 4,62 млн грн.

Капітальний ремонт покрівлі Кам'яноярузького навчально-виховного комплексу в с. Кам'яна Яруга (вул. Миру, 1-А). Вартість робіт - 650 тис. грн.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на Харківщині колишньому посадовцю Золочівської адміністрації повідомили про підозру в розтраті понад 600 тисяч гривень. За словами керівника місцевої прокуратури Станіслава Пієв, досудовим розслідуванням встановлено, що восени 2018 року, між Золочівською райдержадміністрацією та товариством з обмеженою відповідальністю було укладено договір підряду щодо здійснення реконструкції Золочівської музичної школи. Директор ТОВ, знаючи, що обсяг виконаної роботи не відповідає умовам укладених договорів, склав і видав неправдиві офіційні документи. В актах приймання він завищив обсяги виконаних робіт.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися