Харків'яни закликають удосконалити безпеку перехресть

Жителі Харкова впевнені, що сценарій трагічного ДТП трирічної давності може повторитися

Жителі Харкова пропонують убезпечити перехрестя для пішоходів. Відповідна петиція зареєстрована на сайті Харківської міської ради.
"Минуло вже більше трьох років з моменту трагічного ДТП Зайцевої та Дронова на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова, але ніяких дій для посилення безпеки пішоходів на перехрестях зроблено не було. Якби це сталося сьогодні, наслідки були б такими ж. Тому пропонуємо взяти приклад з Києва і встановити захисні металеві стовпці на всіх великих перехрестях міста і зупинках громадського транспорту. Вони не створюють руху і можуть врятувати життя багатьох людей. Перехрестя вулиці Сумської і провулка Мечникова повинне бути першим", - йдеться в тексті петиції.
Нагадаємо, щоб петиція була розглянута міською радою, вона повинна набрати п'ять тисяч підписів за 90 днів.
Як повідомляли "Харків.Коментарі" раніше, вчені з Харкова зафіксували на Південному полюсі унікальне явище. Харківські вчені, які зараз перебувають серед українського персоналу, знаходяться на острові Галіндез, де розташована українська антарктична станція "Академік Вернадський", зареєстрували унікальне явище. Про це повідомляється на сторінці Національного антарктичного наукового центру в Facebook.
Відколовся край льодовика Woozle Hill. Скол такого масштабу відбувається вперше за всю історію людства. Висота частини, що відкололася - близько 20 метрів, ширина - 5 метрів. За даними фахівців, тріщину на місці відколу було видно вже давно, і вчені станції постійно спостерігали за льодовиком.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися