Рятувальники виламали двері, допомагаючи медикам врятувати жінку

Бригада швидкої допомоги не могла потрапити в будинок і тоді рятувальники вибили двері

Літню мешканку Куп'янська, яка пережила інсульт, медики успішно госпіталізували лише після того, як за місцем виклику приїхали співробітники місцевої рятувальної служби. Подробиці інциденту повідомили в прес-службі Головного управління СЧС Харківської області.

Повідомляється, що 89-річна жінка, коли у неї стався інсульт, була вдома одна і з цієї причини не було кому відкрити вхідні двері, щоб впустити працівників швидкої допомоги. Бригаді лікарів довелося викликати рятувальників. Співробітники пожежно-рятувальної частини № 44 міста Куп'янськ, прибувши, разом зі співробітниками поліції, за вказаною адресою на вул. Стадіонну, зламали двері квартири, яка розташовувалася на п'ятому поверсі.

Медпрацівники почали негайно надавати допомогу постраждалій. Потім її перевезли до неврологічного відділення міської лікарні.

Як повідомляло видання "Коментарі", на Харківщині у п'ятимісячного малюка зупинилося серце. Лікарі зуміли повністю зреагувати і врятувати становище. Відзначається, що дитина почала задихатися під час прогулянки. Коли лікарі приїхали, у неї вже зупинилося серце. Медики встигли реанімувати малюка, якого разом з мамою доставили в лікарню. Виявилося, що у хлопчика була аномалія серцево-судинної системи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися