До харківських церков почнуть стягувати силовиків

Очікується, що на різдвяні богослужіння прийде більше чотирьох тисяч харків'ян

Святкові богослужіння з нагоди православного Різдва Христового пройдуть 6 і 7 січня в 250 православних харківських церквах. Як повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Харківській області, очікується що в святкових заходах візьме участь близько чотирьох тисяч осіб. Їх безпеку забезпечить близько 500 співробітників правоохоронних органів.

Напередодні одного з головних християнських свят, яке відзначається за юліанським календарем, правоохоронці закликають харків'ян не порушувати правопорядок, дотримуватися чинного законодавства і не порушувати обмежень, запроваджених режимом карантину.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", в Харкові правоохоронці викрали главу циганської громади і зняли це на відео, щоб зловити злочинців. Відзначається, що раніше судимий 22-річний житель Бровар разом з подільниками спланував викрадення циганського барона в Харкові. Вони домовилися з іншим чоловіком, який повинен був викрасти і незаконно утримувати барона. Правоохоронці 24 листопада 2020 року інсценували викрадення чоловіка і зняли відео, де ромський барон просить родичів передати зловмисникам 100 тисяч доларів США. Це відео було відправлено замовникам, а вони, в свою чергу, переслали його синові потерпілого.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися